صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
سازمانها و نهادها
گروه های خبری
اقتصادی
مدیریت شهری
اجتماعی
هنر و اندیشه
محله خبر
اختصاصی جهانی پرس
تولید، اکران و پخش

بیش از دو هزار امامزاده شاخص قابلیت برگزاری کرسی‌های تلاوت را دارند

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: امروز بیش از دو هزار امامزاده شاخص از مجموع هشت هزار امامزاده در سراسر کشور داریم که همگی آن‌ها آمادگی و قابلیت برگزاری کرسی‌های تلاوت را دارند.

به گزارش جهانی پرس از صدا و سیما، حجت‌الاسلام سیدمهدی خاموشی رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در آئین اختتامیه هجدهمین نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان ممتاز قرآن کریم که در حسینیه الزهرا (س) مجتمع امام خمینی (ره) برگزار شد، خطاب به فعالان در امور قرآنی گفت: امروز بیش از دو هزار امام‌زاده شاخص از مجموع هشت هزار امام‌زاده در سراسر کشور داریم که همگی آن‌ها آمادگی و قابلیت برگزاری کرسی‌های تلاوت را دارند، لذا از تمامی اساتید، قاریان و فعالان قرآنی و همچین کسانی که توان برگزاری این کرسی‌ها را دارند، تقاضا می‌کنم که حضور پیدا کنند و در این مراکز کرسی تلاوت را شکل دهند.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه افزود: در سازمان اوقاف یک کالبد عظیمی از امام‌زادگان داریم که علاقه‌مند هستم در تمام مراکز شاخص آن‌ها کرسی تلاوت قرآن کریم برگزار شود.

وی با بیان اینکه برگزاری بیش از دو هزار کرسی تلاوت قطعا جریان تلاوت در کشور را تغییر خواهد داد گفت: باید این کار استمرار پیدا کند تا شاهد رونق کرسی‌های تلاوت در سراسر کشور باشیم. در مسابقات کشوری هم سعی ما بر این بود که از همین ظرفیت کالبدی استفاده کنیم. امسال وقتی مسابقات کشوری در خراسان شمالی برگزار شد با همین توجه به ظرفیت‌های کالبدی شاهد استقبال بی‌نظیر مردم از این مسابقات بودیم.

خاموشی با تاکید بر اینکه باید به سمت مردم برویم در جایی که مردم مشارکت می‌کنند، گفت: نباید جایی را تشکیل دهیم که مردم با موانع در آن شرکت کنند. مراقد امام‌زاده‌ها برای رونق و توسعه همین کار و جریان قرآنی و برداشتن مانع‌هاست. در مسابقات کشوری و بین‌المللی هم با مشارکت و همراهی نخبگان این کار پیش خواهیم برد و برگ زرین دیگری را در سپهر مسابقات قرآن جمهوری اسلامی ایران شاهد خواهیم بود.

وی افزود: در این دوره از مسابقات بین‌المللی بیش از ۱۱۰ کشور اعلام حضور کرده‌اند و این باعث خواهد شد که دیپلماسی جدیدی از فعالیت‌های قرآنی شکل بگیرد و شاهد یک اتفاق مبارک دیگری در این عرصه خواهیم بود.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه در خصوص موضوع هجدهمین نشست تخصصی قاریان، استادان و حافظان قرآن کریم گفت: بعد از انقلاب اسلامی اتفاقی که درباره مفهوم تلاوت و جریان تلاوت در کشور رخ داده است، بسیار مبارک است. به این معنا که جهان مشاهده کرد جریان سیاسی، امنیتی، اقتصادی و اجتماعی ما بر پایه قرآن شکل گرفته است. دنیا این را باید بفهمد که همه سیاست‌های ما بر پایه قرآن شکل گرفته است.

نماینده، ولی فقیه در سازمان اوقاف و امور خیریه گفت: مقام معظم رهبری امروز به دنبال «وَ الَّذینَ مَعَه» هستند و اینکه می‌فرمایند ما قاری و حافظ می‌خواهیم به این معنی است که یک انسان عامل به قرآن و عامل به مفهوم آن را می‌خواهیم. ما می‌خواهیم سبک زندگی قرآنی در انقلاب اسلامی ایران زبان‌زد شود. امروز چالش‌های زیادی در جهان هستی وجود دارد که انقلاب اسلامی ما رقم زده است و جریان‌های جهانی را تغییر داده است.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه با تاکید بر اینکه در بحث قرائت قرآن باید کار‌ی کنیم که، ولی فقیه ما احساس زیادی جمعیت قرآنی را در اُمتش کند، گفت: شما قرآنیان باید لشکری درست کنید که مدافع آرمان‌های انقلاب اسلامی باشد. هنر قرائت و تلاوت باید این باشد که مردم را با مفاهیم قرآن و آرمان‌های اسلامی و انقلاب گره بزند. انقلاب اسلامی این شعار را داد و حکومت را بنا کرد و ما باید در این مسیر موفق شویم و اگر موفق نشویم همه چیزمان زیر سوال می‌رود و قطعاً موفق خواهیم شد.

رئیس سازمان اوقاف و امور خیریه خطاب به جامعه قرآنی کشور، اساتید و قاریان و حافظان ممتاز گفت: تربیت قرآنی را در کشور معنا کنید. تلاوت اثرگذار هم باید در این مسیر باشد. در این راه باید استقامت داشته باشید. در تاریخ هر پیروزی که وجود داشته با استقامت بوده است؛ لذا تقاضا می‌کنم قرائت تأثیرگذار را برای تربیت نسل با هدف تربیت قرآنی و انسانی انجام دهید، چراکه ما در تربیت قرآنی می‌بینیم، اگر انسانی یک آیه را در خودش زنده کند، مسیر زندگی‌اش تغییر می‌کند.

حسینیه الزهرا (س) مجتمع امام خمینی (ره) تهران از ششم تا هشتم دی میزبان استادان قرآنی سراسر کشور در هجدهمین نشست تخصصی استادان، قاریان و حافظان ممتاز قرآن کریم بود. این نشست سه روزه به همت شورای عالی قرآن و مرکز امور قرآنی سازمان اوقاف و امور خیریه برگزار شد.

در این دوره استادان برتر قرآنی درمجموع ۱۳ مقاله علمی ارائه کردند. همچنین دو میزگرد قرآنی شامل «نقد و بررسی اقدامات صدا و سیما در زمینه تأثیرگذاری تلاوت بر عموم مردم» و «وظایف مراکز و نهاد‌های مسئول در فراهم کردن زمینه ارائه تلاوت‌های اثرگذار» برگزار شد.

شناسنامه


کدخبر: ۳۴۹۰۵۶
تاریخ: ۱۴۰۲/۱۰/۹     ساعت: ۱۰ : ۲۴
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس: اجتماعی       زیرسرویس: اجتماعی
انتشار:
تماس با ما


نام :*
ایمیل:
متن پیام :*
ارسال
نظرات


استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
  • ۱۴۰۳ جمعه ۲۸ ارديبهشت
  • ٩ ذو القعده ١٤٤٥
  • May 17 2024