صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
سازمانها و نهادها
گروه های خبری
اقتصادی
مدیریت شهری
اجتماعی
هنر و اندیشه
محله خبر
اختصاصی جهانی پرس
تولید، اکران و پخش
در کنفرانس بین المللی «میراث نظامی و گردشگری» در پرتغال مطرح شد:

موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ایران، نمونه ای موفق از موزه های صلح محور

موزه دفاع مقدس تهران نه تنها به دلیل کیفیت محتوا و استفاده تاثیرگذار از فناوری‌ها و روایتها، بلکه به دلیل تعهد به ترویج گفت‌وگو، تأمل انتقادی در رویدادهای تاریخی و مشارکت فعال مردم به عنوان یک مطالعه موردی موفق معرفی شد.

به گزارش جهانی پرس از روابط عمومی و امور بین الملل موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس، موزه شهر Angra do Heroísmo در کشور پرتغال از تاریخ 12 تا 15 ژوئیه (21 تا 24 تیرماه) میزبان اولین کنفرانس بین المللی میراث نظامی و گردشگری بود که به طور مشترک توسط TECHN&ART (مرکز فناوری، مرمت و ارزش گذاری هنرهای پرتغال)، واحد تحقیق و توسعه مؤسسه پلی تکنیک Tomarو شورای شهر Angra do Heroísmo برگزار گردید.
روز گذشته و در آخرین روز این کنفرانس، دکتر فابیو کاربونه، استاد دانشگاه نورث همپتون انگلیس و سفیر ارشد مؤسسه بین المللی صلح از طریق گردشگری (IIPT)، به عنوان سخنران کلیدی کنفرانس به بیان توضیحاتی در مورد موزه های نظامی، موزه های جنگ و به طور کلی تمام جاذبه های گردشگری مربوط به جنگ و نقش آنها در ترویج گفتگوی بین فرهنگی و فرهنگ صلح پرداخت. او در سخنرانی خود ضمن اشاره به بازدید از موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس ایران، از این موزه نه تنها به دلیل کیفیت محتوا و استفاده تاثیرگذار از فناوری‌ها و روایت ها، بلکه به دلیل تعهد به ترویج گفت‌وگو، تأمل انتقادی در رویدادهای تاریخی و مشارکت فعال مردم به عنوان یک مطالعه موردی موفق در این حوزه یاد کرد.
گفتنی است «مؤسسه بین‌المللی صلح از طریق گردشگری» سازمانی غیرانتفاعی است که خود را وقف حمایت از برنامه های سفر و گردشگری در راستای همکاری های بین المللی، ارتقاء کیفیت محیط زیست، تقویت و حفظ میراث فرهنگی، کاهش فقر، آشتی و التیام آسیب های پس از جنگها کرده است و تلاش می‌کند از طریق این برنامه‌ها، جهانی صلح‌آمیز و پایدار را رقم بزند. دکتر کاربونه نماینده ویژه این مؤسسه در ایران است که در سال 1398 در سفر خود به تهران، با موزه ملی انقلاب اسلامی و دفاع مقدس تفاهمنامه همکاری امضا کرد.

شناسنامه


کدخبر: ۳۴۰۶۰۲
تاریخ: ۱۴۰۲/۴/۲۵     ساعت: ۹ : ۳۲
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس: هنر و اندیشه       زیرسرویس: هنر و اندیشه
انتشار:
تماس با ما


نام :*
ایمیل:
متن پیام :*
ارسال
نظرات


استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
  • ۱۴۰۳ يکشنبه ۱۶ ارديبهشت
  • ٢٦ شوال ١٤٤٥
  • May 05 2024