صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
سازمانها و نهادها
گروه های خبری
اقتصادی
مدیریت شهری
اجتماعی
هنر و اندیشه
محله خبر
اختصاصی جهانی پرس
تولید، اکران و پخش

ارتقای کارایی قطعات الکترونیکی با سامانه تولید بوروفین ایران ساخت

متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان توانستند با بومی‌سازی دستگاه تولید بوروفین (کریستال اتمی تک لایه از کربن)، کارایی و عملکرد حسگر‌ها و قطعات الکترونیک را ارتقا ببخشند.

به گزارش جهانی پرس- فرهاد عرب ، مدیرعامل این شرکت دانش‌بنیان با اشاره به سامانه جدید تولید بوروفین با قابلیت انتقال و آزمایش ، درباره اهمیت این محصول گفت :  بوروفین رقیب جدی گرافین در ساخت قطعات الکترونیک است. این ماده دوبعدی می‌تواند خواص و ویژگی‌های انواع قطعات الکترونیک مانند ابرخازن‌ها و حسگرها را ارتقا ببخشد.
یاسر عبدی با اشاره به طراحی و بومی‌سازی این دستگاه توسط متخصصان داخلی با استفاده از فناوری بومی افزود: این دستگاه  امکان تولید بوروفین را برای کاربردهای الکترونیک، اپتوالکترونیک و الکتروشیمیایی فراهم می‌کند. با توجه به اینکه ذخیره سازی یون در بوروفین، هشت برابر گرافین است، سبک‌تر و در عین حال، محکم‌تر و انعطاف پذیرتر از گرافین است و رسانایی بالاتری دارد و در ساخت قطعات ذخیره سازی انرژی، آشکارسازهای نوری و حسگر های گازی مورد استفاده قرار می‌گیرد.
وی با اشاره به مزیت‌های رقابتی این محصول دانش‌بنیان عنوان کرد: دستگاه های رشد بوروفین در دنیا بر اساس اپیتکسی باریکه مولکولی است که امکان رشد بوروفین بر روی زیرلایه های خاص را می دهد و کاربردهای آن را محدود می کند. علاوه بر این روش اپیتکسی باریکه مولکولی روشی گران و مستلزم خلأ بسیار بالا است ولی دستگاه ساخت داخل ،  رشد بروفین را با هزینه‌ای بسیار کم‌تر ممکن می‌کند.
این فعال فناور با اشاره به ایجاد اشتغال برای متخصصان و امکان حضور در بازارهای داخلی و بین‌المللی، افزود: در حال حاضر ۱۰ نفر مستقیم و ۳۰ نفر غیر مستقیم در شرکت دانش بنیان مشغول به کارند. با ورود این محصول به بازار با توجه به سطح رقابتی بالا در بازارهای بین المللی آینده درخشانی در حوزه بازار برای این محصول پیش بینی می شود.
وی با اشاره به اینکه این محصول برای اولین بار در دنیا مطرح می شود، گفت: میزان ارزآوری این محصول دانش‌بنیان به ازای هر دستگاه ۸۰ هزار دلار و قیمت آن به ازای هر دستگاه ۴۰ میلیارد ریال است.
شناسنامه


کدخبر: ۳۴۸۴۹۹
تاریخ: ۱۴۰۲/۹/۲۱     ساعت: ۱۰ : ۵۵
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس: فناوری       زیرسرویس: فناوری
انتشار:
تماس با ما


نام :*
ایمیل:
متن پیام :*
ارسال
نظرات


استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
  • ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت
  • ٢٢ شوال ١٤٤٥
  • May 01 2024