صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
سازمانها و نهادها
گروه های خبری
اقتصادی
مدیریت شهری
اجتماعی
هنر و اندیشه
محله خبر
اختصاصی جهانی پرس
تولید، اکران و پخش

رونمایی از نان کامل تولیدی صنایع نان خوزستان با حضور رئیس سازمان غذا و دارو

تولید نان کامل با حداکثر سبوس‌گیری ۵ درصد و حفظ ارزش‌های غذایی آن با حضور معاون وزیر و رییس سازمان غذا و دارو در خوزستان کلید خورد.

به گزارش جهانی پرس از وبدا، دومین کنگره بین المللی بهداشت و صنایع غذایی در روزهای سوم و چهارم اسفندماه با نگاه ویژه به محصولات و صنایع پایین دستی پتروشیمی در اهواز برگزار شد.     
دکتر سید حیدر محمدی در حاشیه برگزاری این کنگره، اهداف برگزاری آن را ارئه روش های جدید در ارتقای کیفیت صنایع غذایی و افزایش ارزش غذایی محصولات، بررسی راه های ارتقای کیفیت و سلامت محصولات غذایی عنوان کرد و گفت: یکی از اقدامات بزرگی که امروز در استان خوزستان آغاز شد، تولید نان کامل توسط یکی از تولید کنندگان بزرگ نان صنعتی در کشور بود که یکی از آرزوهای دیرین چند دهه اخیر کشورمان بود که این مهم امروز تحقق یافت.

وی افزود: متاسفانه در سال های گذشته ۲۸ درصد سبوس نان گرفته می شد که ارزش تغذیه ایی، املاح معدنی و ویتاوین های نان را می‌ گرفت اما با تلاش‌های فعالان این حوزه، امروز شاهد تولید نان با حداکثر ۵ درصد سبوس‌گیری هستیم که بیشتر ویتامین های گروه بی، کلسیم، آهن، روی و فسفر موجود در سبوس باقی می ماند و نان کاملی برای مصرف کنندگان محسوب می شود.

معاون وزیر بهداشت با بیان اینکه برخی از بیماری های گوارشی ناشی از نقص ویتامین ها و کمبود املاح معدنی در مواد غذایی است، تاکید کرد: نان قوت غالب مردم کشور است و طبعا اگر ارزش تغذیه ای این غذا بالاتر برود اثرات خوبی روی سلامت مردم خواهد داشت.

شناسنامه


کدخبر: ۳۵۴۸۰۰
تاریخ: ۱۴۰۲/۱۲/۵     ساعت: ۱۰ : ۸
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس: فناوری       زیرسرویس: فناوری
انتشار:
تماس با ما


نام :*
ایمیل:
متن پیام :*
ارسال
نظرات


استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
  • ۱۴۰۳ چهارشنبه ۱۲ ارديبهشت
  • ٢٢ شوال ١٤٤٥
  • May 01 2024