صفحه اصلی
جستجو پیشرفته
لطفا منتظر بمانید...
سازمانها و نهادها
گروه های خبری
اقتصادی
اجتماعی
هنر و اندیشه
محله خبر
اختصاصی جهانی پرس
تولید، اکران و پخش
آرشیو اخبار

کارخانه ده نفری قلعه گنج

قلعه گنج شهری است که در راستای اقتصاد مقاوتی با حمایت بنیاد مستضعفین گام های بزرگی برداشته است.

نرگس حضرتی آقاباقر - مائده حضرتی-- از جمله فعالیت های انجام شده کارخانه فرآورده های شیر بز مورسایی است، همه روزه تولید پنیر و شیر توسط ده عضو فعال در اولین ساعات روز انجام و تا مرحله بسته بندی و ارسال پیش گرفته می شود.
از خواص شیر بز مورسایی چربی زیاد و  حاوی پروتئینی همچن شیر مادر است.مراحل تهیه پنیر با دریافت روزانه 5-6 تن شیر آغاز می شود پس از آن با انجام آزمایشگاه جهت تست جوش و الکل و چربی  انجام شده و در دما ۳۴درجه جوشانده می شود. پس از آن مایع زنی شیر و بعد ۴۵دقیقه لخته گیری پرس و برش داده شده و ۲ساعت در آب نمک و پس از آن ۲۴ساعت در نمک خشک و به مدت ۱۵روز در اتاق انتظار در آب نمک ۱۶درصد نگه داری می شود، سپس در مراحل پایانی بسته بندی ودر سردخانه نگهداری، پس از آن روانه ی بازار می شود، روند تبدیل شیر به پنیر ۴۵روز به طول می انجامد که در این کارخانه لبنیات دیگر از جمله دوغ، ماست، شیر تولید می شود. مردم خونگرم جنوب کرمان در مقابل محرومیت منطقه اشتغال هایی را برای خود و اهالی به وجود آورده اند که این امر نشانه ای بر مقاومت و توانایی بالای مردم منطقه است.

نویسنده مهلا جنابی
 

شناسنامه


کدخبر: ۲۰۷۲۸۴
تاریخ: ۱۳۹۸/۱۲/۱۹     ساعت: ۱۳ : ۴۶
امتیاز به این خبر:
  • 0
سرویس: اختصاصی جهانی پرس       زیرسرویس: اختصاصی جهانی پرس
انتشار:
تماس با ما


نام :*
ایمیل:
متن پیام :*
ارسال
نظرات


استفاده از مطالب با ذکر منبع بلامانع است
  • ۱۳۹۹ سه شنبه ۱۲ فروردين
  • ٦ شعبان ١٤٤١
  • Mar 31 2020