339572 مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی الگو و مصرف بهینه در هتل‌ها و مراکز اقامتی خراسان رضوی رعایت می‌شود مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان رضوی گفت: الگو و مصرف بهینه در هتل‌ها، مراکز اقامتی و تاسیسات گردشگری خراسان رضوی رعایت می‌شود و این واحدها همراهی خوبی در صرفه‌جویی و کاهش مصرف انرژی دارند. <p>به گزارش جهانی پرس از روابط&zwnj;عمومی اداره کل میراث&zwnj;فرهنگی، گردشگری و صنایع&zwnj;دستی خراسان رضوی سید جواد موسوی امروز پنجشنبه 22 تیر ماه 1402 در نشست مدیران هتل&zwnj;ها و مراکز اقامتی مشهد با بیان این مطلب افزود: با توجه به این که مشهد بیشترین مراکز اقامتی کشور را دارد دوره آموزشی و اطلاع&zwnj;رسانی برای مدیران هتل&zwnj;ها برگزار شد تا راهکارهای کاهش مصرف انرژی و رعایت الگوی مصرف و هم&zwnj;چنین مصرف بهینه آموزش داده شود.</p> <p>مدیرکل میراث&zwnj;فرهنگی، گردشگری و صنایع&zwnj;دستی خراسان رضوی ادامه داد: همان&zwnj;طور که مدیران هتل&zwnj;ها و تاسیسات گردشگری در فصل زمستان برای مصرف بهینه گاز همراهی کردند در فصل تابستان نیز همراهی خواهند داشت تا ضمن این&zwnj;که خدمات رسانی مطلوب به زائران و گردشگران انجام شود.</p> <p>موسوی تاکید کرد: با توجه به این&zwnj;که در فصل تابستان با موجی از سفر به مشهد مواجه هستیم رعایت حقوق زائر و مسافر و پیشگیری از هرگونه اجحاف در حق مسافر مورد تاکید است که تاکنون جوامع حرفه&zwnj;ای مراکز اقامتی استان خراسان رضوی به نحو احسن در این زمینه عمل کرده&zwnj;اند.</p> <p>هم&zwnj;چنین سید محمود مادرشاهیان رئیس جامعه حرفه&zwnj;ای هتلداران خراسان رضوی در این نشست اظهار کرد: تاسیسات گردشگری به ویژه هتل&zwnj;ها با رعایت الگوی مصرف، در سیستم های سرمایشی و گرمایشی صرفه&zwnj;جویی و مصرف بهینه خواهند داشت تا از قطع برق و آب واحدها در زمان پیک مصرف پیشگیری شود.</p> <p>او افزود: در فصل تابستان و در موج سفرهای تابستانی به مشهد به&zwnj;هیچ عنوان خدمات در هتل&zwnj;ها نباید کاهش پیدا کند و واحدهای اقامتی باید خدمات شایسته&zwnj;تری را ارائه کنند.</p> <p>مادرشاهیان تاکید کرد: ما خود را موظف می دانیم فراتر از سطح و درجه مراکز اقامتی به زائران و گردشگران خدمات ارائه کنیم.</p> <p>هم&zwnj;چنین در این نشست مدیران هتل&zwnj;ها و مراکز اقامتی مشهد&nbsp; علاوه بر ارائه راهکارهای مدیریت مصرف آب و برق در هتل&zwnj;ها بیماری&zwnj;های منتقله از آب و غذا و تاثیرگذاری آن بر روند کاهش جذب زائر و گردشگر اطلاع&zwnj;رسانی شد.</p> <p>&nbsp;</p>