342931 بهترین رژیم غذایی برای ورزشکاران رژیم غذایی بزرگترین تاثیر را بر تمرینات ورزشکار می‌گذارد. <p>به گزارش جهانی پرس، پیروی از یک رژیم غذایی مناسب می&zwnj;تواند به پیشگیری از بروز آسیب&zwnj;ها و بیماری&zwnj;ها در جریان تمرینات شدید کمک کند و در عین حال باعث ایجاد سازگاری سریع&zwnj;تر نسبت به محرک&zwnj;های تمرینی شود.</p><div>&nbsp;</div><div>هیچ ورزشکاری کاملا شبیه ورزشکار دیگری نیست و هیچ نوع رژیم غذایی خاصی نمی&zwnj;تواند نیازهای ورزشکاران را در تمام مواقع برآورده کند، نیازهای فردی و اختصاصی نیز در طول فصل تغییر می&zwnj;کند و ورزشکاران باید به خوبی این نکته را درک کرده و به کار گیرند.</div><div>&nbsp;</div><div>کربوهیدرات&zwnj;ها مهم&zwnj;ترین منبع تامین انرژی هستند و ورزشکاران باید غذاهای غنی از کربوهیدرات را بشناسند و آن&zwnj;ها را به عنوان بخش اصلی رژیم غذایی خود قرار دهند.</div><div>&nbsp;</div><div>غذاهای پروتئینی برای ساختن و ترمیم آسیب&zwnj;های عضلانی اهمیت دارند اما باید بدانیم که در یک رژیم غذایی روزانه و متنوع، پروتئین بیش از مقادیر مورد نیاز افراد عادی وجود دارد و حتی در غذاهای گیاهی نیز می&zwnj;توان مقادیر مناسبی از انواع پروتئین&zwnj;ها را یافت.</div><div>&nbsp;</div><div>رژیم غذایی مناسب برای ورزشکاران مبتنی بر سبزیجات، میوه&zwnj;ها، بنشنجات، غلات، حبوبات، روغن و کربوهیدرات و مقادیر کافی از ویتامین&zwnj;ها و مواد معدنی است.</div><div>&nbsp;</div><div>بر اساس این مطلب که توسط فدراسیون پزشکی تهیه شده، آمده است: حفظ مایعات بدن در اجرای ورزشی اهمیت دارد. مصرف مایعات قبل، حین و پس از تمرین به ویژه در آب و هوای گرم اهمیت دارد و جایگزینی نمک وقتی اهمیت پیدا می&zwnj;کند که تعریق زیاد باشد.</div><div>&nbsp;</div><div>فواید تغذیه مناسب در ورزشکاران</div><div>&nbsp;</div><div>دستیابی به بهترین فواید تمرین، تسریع بازیابی و تجدید قوای ورزشکار بین دو جلسه تمرین یا مسابقه، دستیابی به یک وزن و ترکیب بدنی مناسب و حفظ آن، کاهش خطر بروز آسیب و بیماری&zwnj;ها و نیز حفظ سطوح بالای عملکرد ورزشی از جمله فواید تغذیه مناسب در ورزشکاران است.</div><div>&nbsp;</div><div>چالش&zwnj;های موجود</div><div>&nbsp;</div><div>علی&zwnj;رغم وجود این فواید، شماری از ورزشکاران به هدف&zwnj;های تغذیه&zwnj;ای خود نمی&zwnj;رسند و مشکلات رایج و چالش&zwnj;های موجود شامل دانش ناکافی از غذاها و مهارت&zwnj;های آشپزی، مشکلات اقتصادی، عدم دسترسی مناسب به غذاهای مناسب، مسافرت&zwnj;های مکرر، مصرف بی هدف مقادیر زیاد مکمل&zwnj;ها و غذاهای ورزشی است.</div>