355169 روند کاهشی آنفلوآنزا در کشور/ برنامه ویژه بازرسی‌های بهداشتی در ماه رمضان معاون بهداشت وزارت بهداشت ضمن بیان اینکه همه‌گیری‌ بیماری آنفلوآنزا طی ۲ هفته گذشته که هوا سردتر شده بود روند افزایشی داشت، گفت: البته این روزها روند بیماری کاهشی شده و طی بازه زمانی دو ـ سه هفته آینده از میزان ابتلا و همه‌گیری این بیماری کاسته خواهد شد. <p>به گزارش جهانی پرس، دکتر حسین فرشیدی - معاون بهداشت وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در گفت&zwnj;وگو با ایسنا، درباره وضعیت آنفلوآنزا در کشور اظهار کرد: طی دو هفته گذشته به دلیل سرمای هوا میزان ابتلا به این بیماری افزایشی شده بود اما این روزها روند کاهشی دارد و طی بازه زمانی دو تا سه هفته دیگر این میزان از همه&zwnj;گیری اتفاق نخواهد افتاد و روند آن کاهشی خواهد بود.</p> <p>وی در ادامه همچنین با اشاره به تقارن ماه مبارک رمضان و عید نوروز و برنامه ویژه وزارت بهداشت برای بازرسی&zwnj;های بهداشتی، اظهار کرد: برای این ایام بخش بهداشت محیط وزارت بهداشت برنامه&zwnj;ای ویژه در نظر گرفته است که طی روزهای آتی اجرا خواهد شد. بر این اساس اماکن مرتبط با طبخ و توزیع غذا بویژه غذاهای مرتبط با ماه رمضان همچون آش، حلیم، زولبیا و بامیه و ... مورد بررسی و نظارت جدی&zwnj;تری واقع خواهند شد.</p> <p>در همین راستا مهندس محسن فرهادی_معاون مرکز سلامت محیط و کار وزارت بهداشت به ایسنا گفت: برنامه&zwnj;های پایش و نظارت از ۱۵ اسفند ۱۴۰۲&nbsp; آغاز شده و تا ۲۵ فروردین&zwnj; ماه ۱۴۰۳ و پس از عید فطر ادامه دارد.</p> <p>به گفته وی، نظارت&zwnj;ها به مدت ۱۲ ساعت از ۸ صبح تا ۸ شب در ایام تعطیل و غیر تعطیل انجام می&zwnj;شود. از ۸ شب به بعد نیز با توجه به شرایط منطقه&zwnj;ای و بعد از مراسم افطار تا قبل از سحر بنا به تشخیص مراکز بهداشت و دانشگاه&zwnj;های علوم پزشکی کشور، نظارت&zwnj;ها می&zwnj;تواند ادامه داشته باشد.</p> <p>وی تاکید کرد: با آغاز ماه رمضان پایش&zwnj;ها در قنادی&zwnj;های محلی، مراکز طبخ و توزیع زولبیا و بامیه و شیرینی&zwnj;های محلی همچنین کنترل شبانه رستوران&zwnj;ها و مراکز تفریحی که پس از مراسم افطار فعال خواهند بود، انجام می&zwnj;شود. با نزدیک شدن به پایان سال ۱۴۰۲ نیز کنترل&zwnj;ها بیشتر در سالن&zwnj;های آرایشی زنانه و مردانه خواهد بود.</p>