357176 شرایط و ضوابط فعالیت رستوران‌ها در ماه رمضان رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران گفت: تنها برخی از رستوران‌های دارای شرایط خاص فعالیت در ماه مبارک رمضان که دارای مجوز از اداره اماکن هستند می‌توانند در طول روز با حفظ شئونات ماه رمضان فعالیت کنند و مابقی رستوران‌ها بعد از افطار باید به فعالیت‌های خود ادامه دهند. <p>به گزارش جهانی پرس، حسن فهمیده در گفت&zwnj;وگو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که شرایط و ضوابط فعالیت رستوران&zwnj;ها در ماه رمضان و ایام عید به چه صورت خواهد بود؟ گفت: برخی از رستوران&zwnj;ها را که در مناطق اسکان مسافران نوروزی، مسیر عبور و مرور آنها یا مکان&zwnj;های حساس مانند بیمارستان&zwnj;ها بود شناسایی و به اداره اماکن معرفی کردیم تا مجوز فعالیت آنها در این ایام صادر شود.</p> <p>وی افزود: نظارت بر رستوران&zwnj;ها از ابتدای ماه رمضان و در ایام عید انجام خواهد شد. در مراکز پرتردد و مهم بازرسان اتحادیه مستقر خواهند بود تا به شکایت مسافران و شهروندان رسیدگی کنند.</p> <p>رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران اضافه کرد: در اتحادیه نیز شیفت رسیدگی به شکایات نیز داریم. همچنین سامانه &quot;رسابان&quot; نیز قابلیت ثبت آنلاین شکایات را دارد.</p> <p>وی تصریح کرد: فقط رستوران&zwnj;های دارای شرایط خاص فعالیت در ماه مبارک رمضان که دارای مجوز از اداره اماکن هستند، می&zwnj;توانند در طول روز با حفظ شئونات ماه رمضان فعالیت کنند و مابقی رستوران&zwnj;ها بعد از افطار باید به فعالیت&zwnj;های خود ادامه دهند.</p> <p>فهمیده در ادامه به ضوابط و شرایط فعالیت رستوران&zwnj;ها در ماه رمضان اشاره کرد و گفت: این ضوابط شامل پوشاندن کامل شیشه&zwnj;ها به طوری که فضای سالن از بیرون قابل رویت نباشد، رعایت حجاب و عفاف، جلوگیری از انتشار بو و عرضه خوراک&zwnj;های دودزا، جلوگیری از تجمع مشتریان بیرون از واحد صنفی، جلوگیری از تجمع پیک بیرون از واحد صنفی، عدم انتشار تصویر خوراکی در فضای مجازی، ممنوعیت استعمال و عرضه دخانیات، جلوگیری از استعمال دخانیات توسط پیک بیرون از واحد صنفی، ممنوعیت روزه&zwnj;خواری متصدیان و کارکنان واحد و عرضه خوراک بیرون بر در کیسه&zwnj;های غیرشفاف است.</p> <p>وی عنوان کرد: تلاش می&zwnj;کنیم که شئون ماه رمضان حفظ شود و از مسافران نوروزی هم به درستی پذیرایی شود.</p> <p>فهمیده در پاسخ به سوال دیگری مبنی بر اینکه آیا کباب، &zwnj; جوجه&zwnj;کباب، چلوخورش و... قیمت&zwnj; مصوب دارند؟ گفـت: امکان تعیین قیمت مصوب در این بخش وجود ندارد، زیرا قیمت غذاها در هر رستوران بر اساس منطقه، هزینه سربار و اوزان مواد غذایی متفاوت است.</p> <p>وی در ادامه گفت: بر اساس یک چارچوب مشخص که با فرمول هزینه سربار به علاوه هزینه مواد اولیه ضرب در ۲۰ درصد سود به دست می&zwnj;آید قیمت&zwnj;ها بررسی می&zwnj;شود و اگر رستوران&zwnj;ها این فرمول را رعایت کنند منوی قیمتی آنها تایید می شود.</p> <p>رئیس اتحادیه رستوران و چلوکباب تهران در پایان گفت: بر منوی رستوران ها نظارت داریم تا خارج از چارچوب تعیین شده نباشد.</p>